Deze tools zetten wij in om van jouw klanten, loyale klanten te maken!

Let’s Connect. Get Connected!

Customer data management

Klantgegevensbeheer is de manier waarop bedrijven hun klantinformatie bijhouden en hun klantenbestand onderzoeken om feedback te krijgen. CDM omarmt een reeks software- of cloudcomputingtoepassingen die zijn ontworpen om grote organisaties snelle en efficiënte toegang tot klantgegevens te geven.

Salesforce – CRM

De partner van Loyalty Connect is officieel Salesforce Partner. Dit wereldwijde CRM platform helpt bedrijven om marketing, verkoop en services te verbeteren. Wij implementeren Salesforce en helpen organisaties processen te beheren en koppelen in Salesforce. Met elk Salesforce vraagstuk kun je bij ons terecht.

Customer Data Platform Marion

Meer resultaat halen uit je klantdata? Breng alles samen in één Customer Data Platform (CDP). Krijg inzicht in jouw klantdata en vergroot klantloyaliteit.

Marion is de naam van ons online Customer Data Platform voor datamarketing. De naam is ontstaan uit MARketing automatION (MARION), want dat is waar het platform goed in is.

In Marion verzamel je alle klantdata centraal, beheer je gemakkelijk klanten, maak je doelgroepsegmentaties en plan je automatische (e-mail) campagnes.

LoyaltyConnect klantdata

Het programma stelt je in staat om naast aankopen ook aankoopondersteunend gedrag te belonen. Denk aan een nieuwsbrief inschrijving of achterlaten van een review. Een spaarprogramma is geschikt voor de consumenten en zakelijke markt. Met een B2B loyaliteitsprogramma kun je ook zakelijke klanten binden. Met onze overzichtelijke dashboards geven wij je inzicht in alle klantdata vanuit de verschillende systemen.

Zakelijke oplossingen

Project
Ontwikkeling

Loyaliteit programma’s

Cadeau
kaarten

E-wallet
E-vouchers

Loyalty
App

Comments are closed.