Vraag een demo aan

Opzoek naar een Platform op maat?

Let’s Connect. Get Connected!

Ons Loyalty Connect Platform (SaaS)

Wij ontwikkelen en implementeren innovatieve loyaliteitssystemen, zoals regelingen systemen voor gemeenten, online spaarsystemen voor bedrijven, customer (voucher)webshop, digitale loyalty passen, cadeaukaarten en multichannel loyaliteitsprogramma’s.

We verbinden onze klanten, met onze onderscheidende digitale SaaS-oplossing, aan diverse doelgroepen met verschillende functionaliteiten en mogelijkheden op het gebied van transactieverwerking spaar- en betaalmodules, die we simpel en flexibel implementeren. Je krijgt volledig inzicht in het koopgedrag van jouw klanten door middel van uitgebreide rapportages en je kunt doelgerichte acties opzetten om nog dichter bij de klant te komen.

Compleet

platform voor gemeenten regelingen

Ons unieke complete Loyalty Connect platform (4-in-1) helpt gemeenten een stadspas voor mantelzorgers, minima en scholieren in te zetten, inclusief financiële afhandeling, helpdesk en orderverwerking. De (digitale) stadspas kan eenvoudig worden ingezet met één tot vier functies: 1) betaalkaart, 2) spaarkaart, 3) prepaidkaart of 4) cadeaukaart, zodat de pas voor iedere inwoner kan worden ingezet. Werk met één stadspas, maar met eigen functies per doelgroep.

Onze klanten
We zijn trots op de gemeenten waarvoor wij reeds de stadspas-concepten mogen faciliteren, waaronder Stadspas Venlo, Mantelzorgpas Zaanstad en ook de Zaanse jongeren- en toeristenpas voor deze laatste stad. De Ooievaarspas in Den Haag is ook onderdeel van het stadspas-concept in samenwerking met onze partner DBF.

Ontdek de voordelen voor gemeente, bewoners en bedrijven.

Inzichtelijke data van jouw klanten

Wij helpen organisaties bij het opzetten van on- en offline loyalty en/ of spaarprogramma’s voor uiteenlopende branches. Ons Loyalty Connect platform is de basis voor het inrichten en uitvoeren van loyalty- en spaarcampagnes en online spaarkaarten. Via het marketing dashboard heb je direct inzicht in de data en resultaten. Op deze manier kun je inzichtelijk inspelen op de wensen en behoeften van de klant en eventueel uw programma tussentijds bijstellen.

Het programma stelt je in staat om naast aankopen ook extra ondersteunend te zijn in het aankoopproces. Denk aan een nieuwsbrief inschrijving of achterlaten van een review. Een spaarprogramma is geschikt voor de consumenten en zakelijke markt. Met een B2B loyaliteitsprogramma kun je ook zakelijke klanten binden.

Wat is een spaarprogramma?

Een spaarprogramma is het geheel van punten sparen, klanten belonen, bouwen aan een relatie en het beheren van klantdata voor marketing- en loyalty doeleinden.

Met een online spaarprogramma in ons Loyalty Connect platform geef je je leden en klanten de mogelijkheid punten te verzamelen via een online spaarkaart. Deze punten kunnen worden omgezet in beloningen, bijvoorbeeld kortingsvouchers of gratis producten.

Online spaarkaart
inzetten

Loyalty Connect helpt om meer klanten te werven en bestaande klanten te behouden en te belonen. De online spaarkaart, in vorm van een Wallet pas, is snel inzetbaar en voordelig in gebruik. Klanten hebben de kaart altijd bij zich op hun smartphone. De digitale spaarkaart is multi-inzetbaar voor sparen, loyalty, cadeau vouchers en kraskaarten.

Met ons loyalty Connect systeem met webshop in combinatie met je digitale spaarkaart geef je klanten het extraatje dat zij verdienen. De spaarpunten die jouw klanten verzamelen, kunnen ze direct besteden in jouw loyalty webshop. Deze staat boordevol hippe gadgets of jouw eigen loyalty producten. Een X-aantal punten levert jouw klanten een mooi cadeau op!

Een totaalpakket
van diensten

Het Loyalty Connect platform is dus geschikt voor de consumenten en de zakelijke markt. Loyalty Connect verzorgd het totale pakket voor gemeenten, ondernemers, verenigingen, consumenten, bedrijven of culturele organisaties. Wij maken voor diverse branches verschillende loyaltyprogramma’s in de vorm van spaarkaarten met daaraan gekoppeld bijvoorbeeld een webshop in de regio.

Heeft u ook een specifieke wens? Wij bouwen van A tot Z aan uw loyaltyprogramma. Hierbij kunt u denken aan het ontwerpen, bouwen van een website, vermarkten van uw huisstijl binnen dit programma. Kortom de totale communicatie met de doelgroep.

Goede voorbeelden zijn te vinden in onze succesverhalen.

Cadeau
kaarten

Lokale
regelingen

Spaar
programma’s

E-wallet
E-vouchers

Loyalty
App

Project
Ontwikkeling

Comments are closed.