Vraag een demo aan

Opzoek naar een Platform op maat?

Let’s Connect. Get Connected!

Ons Loyalty Connect Platform (SaaS)

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van innovatieve business intelligence en loyaliteitssystemen. Onze portfolio omvat een breed scala aan oplossingen, waaronder recruitmentprogramma’s, gemeentelijke regelingssystemen, online loyaliteits- en spaarsystemen voor bedrijven, klantenwebshops, digitale loyaliteitspassen, cadeaukaarten en veelzijdige multichannel loyaliteitsprogramma’s.

Met behulp van ons onderscheidende digitale SaaS-platform verbinden we onze klanten met diverse doelgroepen en bieden we een scala aan functionaliteiten en mogelijkheden. Onze oplossingen richten zich op het koppelen van business intelligence-specialisten met expertise in gegevensbronnen en analyses aan opdrachtgevers door heel Nederland. We verzamelen, transformeren en analyseren gegevens om bedrijfsbeslissingen te ondersteunen en we bieden data- en transactieverwerking voor loyaliteits-, spaar- en betaalmodules die we eenvoudig en flexibel implementeren.

Onze systemen verschaffen gedetailleerd inzicht in het gedrag van professionals (kandidaten) en het koopgedrag van jouw klanten. Met uitgebreide rapportage mogelijkheden kun je gerichte acties ondernemen om nog dichter bij jouw klant en kandidaat te komen.

Compleet

platform voor gemeenten regelingen

Ons unieke complete Loyalty Connect platform (4-in-1) helpt gemeenten een stadspas voor mantelzorgers, minima en scholieren in te zetten, inclusief financiële afhandeling, helpdesk en orderverwerking. De (digitale) stadspas kan eenvoudig worden ingezet met één tot vier functies: 1) betaalkaart, 2) spaarkaart, 3) prepaidkaart of 4) cadeaukaart, zodat de pas voor iedere inwoner kan worden ingezet. Werk met één stadspas, maar met eigen functies per doelgroep.

Onze klanten
We zijn trots op de gemeenten waarvoor wij reeds de stadspas-concepten mogen faciliteren, waaronder Stadspas Venlo, Mantelzorgpas Zaanstad en ook de Zaanse jongeren- en toeristenpas voor deze laatste stad. De Ooievaarspas in Den Haag is ook onderdeel van het stadspas-concept in samenwerking met onze partner DBF.

Ontdek de voordelen voor gemeente, bewoners en bedrijven.

Inzichtelijke data van jouw klanten

Wij faciliteren organisaties bij het vinden van geschikte professionals om de perfecte match te creëren tussen opdrachtgever en kandidaat.

Daarnaast ondersteunen we bedrijven bij het opzetten van veelzijdige on- en offline loyaliteits- en spaarprogramma’s voor diverse sectoren. Ons Loyalty Connect-platform vormt de basis voor het opzetten en uitvoeren van zakelijke oplossingen. Via ons marketingdashboard krijg je direct inzicht in data, analyses en resultaten. Hiermee kun je snel reageren op de wensen en behoeften van jouw klanten en eventueel jouw programma aanpassen tijdens de looptijd.

Ons programma biedt niet alleen ondersteuning bij werving en aankoop, maar ook bij andere belangrijke aspecten van het klantproces, zoals inschrijvingen en het achterlaten van beoordelingen. Onze loyaliteitsprogramma’s zijn geschikt voor zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt. Met een B2B-loyaliteitsprogramma kun je ook zakelijke klanten aan je binden.

Wat is een spaarprogramma?

Een spaarprogramma is het geheel van punten sparen, klanten belonen, bouwen aan een relatie en het beheren van klantdata voor marketing- en loyalty doeleinden.

Met een online spaarprogramma in ons Loyalty Connect platform geef je je leden en klanten de mogelijkheid punten te verzamelen via een online spaarkaart. Deze punten kunnen worden omgezet in beloningen, bijvoorbeeld kortingsvouchers of gratis producten.

Online spaarkaart
inzetten

Loyalty Connect helpt om meer klanten te werven en bestaande klanten te behouden en te belonen. De online spaarkaart, in vorm van een Wallet pas, is snel inzetbaar en voordelig in gebruik. Klanten hebben de kaart altijd bij zich op hun smartphone. De digitale spaarkaart is multi-inzetbaar voor sparen, loyalty, cadeau vouchers en kraskaarten.

Met ons loyalty Connect systeem met webshop in combinatie met je digitale spaarkaart geef je klanten het extraatje dat zij verdienen. De spaarpunten die jouw klanten verzamelen, kunnen ze direct besteden in jouw loyalty webshop. Deze staat boordevol hippe gadgets of jouw eigen loyalty producten. Een X-aantal punten levert jouw klanten een mooi cadeau op!

Een totaalpakket
van diensten

Het Loyalty Connect platform is dus geschikt voor de consumenten en de zakelijke markt. Loyalty Connect verzorgd het totale pakket voor gemeenten, ondernemers, verenigingen, consumenten, bedrijven of culturele organisaties. Wij maken voor diverse branches verschillende loyaltyprogramma’s in de vorm van spaarkaarten met daaraan gekoppeld bijvoorbeeld een webshop in de regio.

Heeft u ook een specifieke wens? Wij bouwen van A tot Z aan uw loyaltyprogramma. Hierbij kunt u denken aan het ontwerpen, bouwen van een website, vermarkten van uw huisstijl binnen dit programma. Kortom de totale communicatie met de doelgroep.

Goede voorbeelden zijn te vinden in onze succesverhalen.

Recruitment oplossingen

Project
Ontwikkeling

Loyaliteit programma’s

Cadeau
kaarten

E-wallet
E-vouchers

Loyalty
App

Comments are closed.