Succesverhalen

Let’s Connect. Get Connected!

Opdrachtgevers Connected!

 

Hieronder vindt u een lijst van opdrachtgevers waar Loyalty Connect volledige programma’s heeft ontwikkeld, inclusief concept, uitvoering en uitgebreide resultaat rapportages. Naast onze expertise in programma-ontwikkeling, hebben we ook succesvolle recruitment opdrachten uitgevoerd voor diverse partners.

Zaanse mantelzorgpas

Zaanse mantelzorgpas. In samenwerking met gemeente Zaanstad en het Sociale wijkteam, ontwikkelden wij de Zaanse mantelzorgpas. Deze waarderingspas vindt haar kracht binnen de lokale gemeenschap en biedt de gemeente totale ontzorging. De Zaanse mantelzorgpas is een waarderingspas waarmee de mantelzorger bij diverse lokale winkels en voorzieningen kan betalen. Tevens kan de pashouder binnen een veilige online omgeving zijn tegoed bekijken en zien welke aanbieders er meedoen, welke diensten er worden aangeboden en welke producten.

Vraag een demo of vrijblijvend een offerte aan

Puur Zaans

Dé betaal-, spaar en cadeaupas in 1! Geniet van onbeperkt gebruik van voordelen, acties, leuke aanbiedingen en vele kortingen met de PUUR ZAANS PAS. Het gebruik van de PUUR ZAANS PAS geeft je korting, extra voordeel, exclusiviteit, identiteit en biedt jou interessante acties, aanbiedingen en informatie aan. Met de PUUR ZAANS PAS wordt het voor jou interessant genoeg gemaakt om te shoppen, te recreëren en te consumeren in je eigen directe woon- en leefomgeving. De Zaanstreek biedt een breed aanbod aan winkels, horeca gelegenheden, culturele instellingen, toeristische trekpleisters en vrijetijd bestedingen.

Het idee werd geïntroduceerd door Citymarketing PUUR ZAANS

Stadspas Venlo

Met deze Stadspas kunt u bij Venlose ondernemingen betalen en/ of korting krijgen. Geniet van onbeperkt gebruik van voordelen, acties, leuke aanbiedingen en vele kortingen met de Stadspas.

Met de Stadspas Venlo biedt Loyalty Connect gemeente Venlo een gemakkelijke formule voor zowel inwoners als ook de gemeente zelf. Want er kunnen verschillende vergoedingsregelingen op één kaart! Bovendien kan dezelfde pas ingezet worden als cadeaukaart, tegoedbon of voucher.

De Stadspas is in samenwerking met gemeente Venlo, Incluzio en Loyalty Connect tot stand gekomen tot één Loyalty platform voor meerdere regelingen (mantelzorgwaardering, minima bijdrage en zelfs tot de sportpas onder de risicojongeren). De Stadspas geeft inwoners, die recht hebben op de vergoedingsregeling, financiële ondersteuning.

Naar Stadspas Venlo

Zaanse Jongerenpas

Zaanse Jongerenpas. In samenwerking met gemeente Zaanstad, Straathoekwerk en de GGD Zaanstreek-Waterland, ontwikkelden wij de Zaanse jongerenpas. Deze waarderingspas vindt haar kracht binnen de lokale gemeenschap en biedt de gemeente totale ontzorging. De Zaanse jongerenpas is een waarderingspas waarmee de risicojongeren bij diverse lokale winkels en voorzieningen kan betalen.

Middels een pilot ‘mobility mentoring’ heeft de jongerenpas bij een effectieve aanpak van financiële en sociale problemen bij deze jongeren, gericht op het structureel verbeteren van hun (financiële) situatie, veel meer draagkracht. Met aandacht voor de samenhang tussen de verschillende leefgebieden van de inwoner, de effecten van stress en met oog voor de mens – hun leefsituatie en gedrag.

Vraag een demo of een vrijblijvende offerte aan

Werving & Selectie

Project
Ontwikkeling

Loyaliteit programma’s

Cadeau
kaarten

E-wallet
E-vouchers

Loyalty
App

Comments are closed.