Services

Let’s Connect. Get Connected!

Overzicht van onze diensten

Loyalty Connect is een vooraanstaand dienstverlenend bedrijf dat zich specialiseert in een breed scala aan zakelijke oplossingen, waaronder Loyalty Marketing, Recruitment, Sales Management, Brand Management, Event Management, Projectontwikkeling, Cadeaukaarten, Loyaliteitsprogramma’s en deskundig Consultancy. Bovendien bieden wij uitgebreide mogelijkheden voor inhuur, freelance opdrachten en projectmanagement.

Onze missie is om organisaties te ondersteunen bij het behalen van meer succes door middel van zorgvuldige plaatsing van gekwalificeerde professionals, het optimaliseren van klantcontact en klantloyaliteit, en het bieden van strategische consultancy diensten. Met onze uitgebreide dienstverlening, geavanceerde systemen en hoogwaardige services, transformeren wij jouw medewerkers en klanten in loyale ambassadeurs van jouw organisatie.

Of je nu op zoek bent naar professionals, freelancers voor specifieke opdrachten, of behoefte hebt aan professioneel projectmanagement, Loyalty Connect staat voor je klaar. Onze bewezen methodologie en professionele benadering maken ons de ideale partner voor bedrijven die groei, efficiëntie en loyaliteit willen bevorderen.

Wij nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen en de veelzijdige voordelen van onze diensten, consultancy-expertise en inhuur mogelijkheden te ontdekken. Samen kunnen we bouwen aan een succesvolle toekomst voor jouw organisatie.

Recruitment oplossingen

Vlotte Babbels, toegewijde partner in werving en selectie! Met onze expertise en persoonlijke benadering helpen we organisaties om talent te vinden dat niet alleen de juiste vaardigheden heeft, maar ook naadloos past bij de bedrijfscultuur en doelstellingen. Bij Vlotte Babbels (recruitment partner) gaan we verder dan alleen het matchen van cv’s; we streven ernaar om de perfecte fit te vinden die bijdraagt aan het succes van zowel werkgevers als kandidaten.

Met ons uitgebreide netwerk en grondige evaluatieprocessen zijn we er trots op om bij te dragen aan de groei en tevredenheid van onze klanten.

Loyaliteitprogramma’s

Met het loyaliteitsprogramma van Loyalty Connect kunt u klanten aan uw organisatie binden. Bent u op zoek naar de perfecte manier om klanten te stimuleren en te binden? Dan biedt de Loyalty klantenkaart dé oplossing!

Ontvangers van deze Loyalty klantenkaart hebben toegang tot een speciale online omgeving waar ze op basis van hun gespaarde of verdiende tegoed bestellingen kunnen plaatsen. Het Loyalty Connect-programma stelt klanten in staat om de gespaarde punten om te zetten in digitale vouchers/codes, waarmee ze recht hebben op een cadeau.

Cadeau kaarten

Cadeaukaarten zijn zowel leuk om te geven als te ontvangen. Onze ambitie is om lokale ondernemers en lokale doelen te ondersteunen door middel van cadeaukaarten die lokaal kunnen worden ingewisseld. Wij ontwikkelen op maat gemaakte cadeaukaarten, spaarkaarten en loyaliteitsprogramma’s waarmee we optimaal gebruikmaken van de kracht van de lokale gemeenschap.

Veel gemeenten, non-profitorganisaties en bedrijven hebben al de voordelen van onze verbindende aanpak ervaren en dit als een succesvolle strategie geïntegreerd.

Project ontwikkeling

Onze projectontwikkeling is gericht op het creëren van op maat gemaakte oplossingen, met de focus op Loyalty Marketing, Recruitment, Werving & Selectie, Sales Management, Brand Management, Cadeaukaarten, Loyaliteitsprogramma’s en deskundige Consultancy. Met toewijding en expertise streven we ernaar om innovatieve projecten te ontwikkelen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Bij Loyalty Connect geloven we in het bouwen van sterke relaties, het aantrekken van getalenteerde professionals en het bieden van zakelijke oplossingen die groei en succes bevorderen.

E-wallet E-vouchers

E-wallets worden zowel online als in fysieke winkels gebruikt voor betalingen. Bij Loyalty Connect ondersteunen we organisaties bij de uitgifte en verspreiding van e-vouchers. Een e-voucher vertegenwoordigt een waarde in de vorm van een code, die kan worden afgedrukt aan de kassa of per e-mail kan worden verzonden. Voorbeelden van e-vouchers zijn digitale cadeaukaarten en toegangstickets voor evenementen of culturele activiteiten.

Het Loyalty Connect-platform, inclusief een voucher- en spaarsysteem, is flexibel en kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Het is eenvoudig schaalbaar en kan volledig worden aangepast aan uw huisstijl.

Loyalty app

Ons uitgebreide loyaliteitssysteem omvat zowel digitale als fysieke elementen, zoals een digitale loyaliteitspas, een loyaliteits-app en spaar- en cadeaukaarten, ondersteund door geavanceerde softwaretools. Met het Loyalty voucher- en spaarsysteem kunnen uw klanten beloningen verdienen door aankopen te doen, en u heeft volledige vrijheid bij het samenstellen van deze beloningen.

Onze meegeleverde softwaretools zijn kosteloos en zorgen ervoor dat u uw klanten altijd op de hoogte kunt houden van de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen. Onze SaaS-oplossing is modulair en gemakkelijk aan te passen aan uw specifieke wensen. Bovendien kunnen we het systeem volledig aanpassen aan uw huisstijl, zodat het naadloos aansluit bij uw merkidentiteit.

Comments are closed.