Services

Let’s Connect. Get Connected!

Overzicht van onze diensten

Loyalty Connect is een vooraanstaand dienstverlenend bedrijf dat zich specialiseert in een breed scala aan zakelijke oplossingen, waaronder Loyalty Marketing, Sales Management, Brand Management, Event Management, Projectontwikkeling, Cadeaukaarten, Loyaliteitsprogramma’s en deskundig Consultancy.

Onze missie is om organisaties te ondersteunen bij het behalen van meer succes door middel van verbinding te leggen met gekwalificeerde professionals, het optimaliseren van klantcontact en klantloyaliteit, en het bieden van strategische consultancy diensten. Met onze uitgebreide dienstverlening, geavanceerde systemen en hoogwaardige services, transformeren wij jouw klanten in loyale ambassadeurs van jouw organisatie.

Of je nu op zoek bent naar professionals, voor specifieke opdrachten, of behoefte hebt aan professioneel projectmanagement, Loyalty Connect staat voor je klaar. Onze bewezen methodologie en professionele benadering maken ons de ideale partner voor bedrijven die groei, efficiëntie en loyaliteit willen bevorderen.

Wij nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen en de veelzijdige voordelen van onze diensten, consultancy-expertise en de mogelijkheden te ontdekken. Samen kunnen we bouwen aan een succesvolle toekomst voor jouw organisatie.

Zakelijke oplossingen

Loyalty Connect is een toonaangevende speler in de wereld van klantloyaliteitsprogramma’s en biedt een uitgebreide reeks zakelijke oplossingen om bedrijven te helpen bij het opbouwen en beheren van sterke klantrelaties. Met hun innovatieve benadering en geavanceerde technologieën hebben ze bewezen een waardevolle partner te zijn voor bedrijven die streven naar klantretentie en groei.

Daarnaast biedt Loyalty Connect ook management oplossingen voor het beheer van loyaliteitsprogramma’s. Hun platform is gebruiksvriendelijk en biedt bedrijven de mogelijkheid om klanten eenvoudig te registreren, transacties bij te houden en beloningen te beheren. Dit stelt bedrijven in staat om hun loyaliteitsprogramma’s efficiënt te beheren en klanten een naadloze ervaring te bieden.

Kortom, Loyalty Connect biedt een uitgebreid scala aan zakelijke oplossingen om bedrijven te helpen bij het opbouwen en beheren van klantloyaliteitsprogramma’s. Met hun expertise, technologie en analytische mogelijkheden kunnen ze bedrijven helpen om sterke en langdurige relaties met hun klanten op te bouwen, wat uiteindelijk leidt tot verbeterde klantretentie en groei.

Loyaliteitprogramma’s

Met het loyaliteitsprogramma van Loyalty Connect kunt u klanten aan uw organisatie binden. Bent u op zoek naar de perfecte manier om klanten te stimuleren en te binden? Dan biedt de Loyalty klantenkaart dé oplossing!

Ontvangers van deze Loyalty klantenkaart hebben toegang tot een speciale online omgeving waar ze op basis van hun gespaarde of verdiende tegoed bestellingen kunnen plaatsen. Het Loyalty Connect-programma stelt klanten in staat om de gespaarde punten om te zetten in digitale vouchers/codes, waarmee ze recht hebben op een cadeau.

Cadeau kaarten

Cadeaukaarten zijn zowel leuk om te geven als te ontvangen. Onze ambitie is om lokale ondernemers en lokale doelen te ondersteunen door middel van cadeaukaarten die lokaal kunnen worden ingewisseld. Wij ontwikkelen op maat gemaakte cadeaukaarten, spaarkaarten en loyaliteitsprogramma’s waarmee we optimaal gebruikmaken van de kracht van de lokale gemeenschap.

Veel gemeenten, non-profitorganisaties en bedrijven hebben al de voordelen van onze verbindende aanpak ervaren en dit als een succesvolle strategie geïntegreerd.

Project ontwikkeling

Onze projectontwikkeling is gericht op het creëren van op maat gemaakte oplossingen, met de focus op Loyalty Marketing, Recruitment, Werving & Selectie, Sales Management, Brand Management, Cadeaukaarten, Loyaliteitsprogramma’s en deskundige Consultancy. Met toewijding en expertise streven we ernaar om innovatieve projecten te ontwikkelen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Bij Loyalty Connect geloven we in het bouwen van sterke relaties, het aantrekken van getalenteerde professionals en het bieden van zakelijke oplossingen die groei en succes bevorderen.

E-wallet E-vouchers

E-wallets worden zowel online als in fysieke winkels gebruikt voor betalingen. Bij Loyalty Connect ondersteunen we organisaties bij de uitgifte en verspreiding van e-vouchers. Een e-voucher vertegenwoordigt een waarde in de vorm van een code, die kan worden afgedrukt aan de kassa of per e-mail kan worden verzonden. Voorbeelden van e-vouchers zijn digitale cadeaukaarten en toegangstickets voor evenementen of culturele activiteiten.

Het Loyalty Connect-platform, inclusief een voucher- en spaarsysteem, is flexibel en kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Het is eenvoudig schaalbaar en kan volledig worden aangepast aan uw huisstijl.

Loyalty app

Ons uitgebreide loyaliteitssysteem omvat zowel digitale als fysieke elementen, zoals een digitale loyaliteitspas, een loyaliteits-app en spaar- en cadeaukaarten, ondersteund door geavanceerde softwaretools. Met het Loyalty voucher- en spaarsysteem kunnen uw klanten beloningen verdienen door aankopen te doen, en u heeft volledige vrijheid bij het samenstellen van deze beloningen.

Onze meegeleverde softwaretools zijn kosteloos en zorgen ervoor dat u uw klanten altijd op de hoogte kunt houden van de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen. Onze SaaS-oplossing is modulair en gemakkelijk aan te passen aan uw specifieke wensen. Bovendien kunnen we het systeem volledig aanpassen aan uw huisstijl, zodat het naadloos aansluit bij uw merkidentiteit.

Comments are closed.