Loyalty Connect spaarprogramma

Met een online spaarprogramma bind je ondernemers en consumenten.

Beloon en activeer klanten met een online spaarprogramma

Wij helpen organisaties bij het opzetten van on- en offline spaarprogramma’s voor uiteenlopende branches. Ons EasyConnect platform is de basis voor het inrichten en uitvoeren van spaarcampagnes en online spaarkaarten. Via het marketing dashboard heb je direct inzicht in de data en resultaten.

Wat is een spaarprogramma?

Een spaarprogramma is het geheel van punten sparen, klanten belonen, bouwen aan een relatie en het beheren van klantdata voor marketing- en loyalty doeleinden.

Met een online spaarprogramma in ons LoyaltyConnect platform geef je je fans en klanten de mogelijkheid punten te verzamelen via een online spaarkaart. Deze punten kunnen worden omgezet in beloningen, bijvoorbeeld kortingsvouchers of gratis producten.

Online spaarkaart inzetten

LoyaltyConnect helpt om meer klanten te behouden. De online spaarkaart, in vorm van een Wallet pas, is snel inzetbaar en voordelig in gebruik. Klanten hebben de kaart altijd bij zich op hun smartphone. De digitale spaarkaart is multi-inzetbaar voor sparen, loyalty, cadeau vouchers en kraskaarten.

Klantdata verzamelen

Jeugd aan cultuur laten proeven. Daar staat CJP voor. CJP is ruim 17 jaar klant van dbf en wij verzorgde afgelopen jaren een groot deel van de communicatie met hun achterban. Ook tijdens hun turbulente transformatie.

Het cultuuronderwijs van jongeren krijgt namelijk een grote klap wanneer de overheid besluit om de rijksbijdrage van bijna 14 miljoen af te schaffen. Deze bezuinigingen hadden gevolgen voor de Cultuurkaart van CJP.

Loyalty Connect voor de zorgsector

Het programma stelt je in staat om naast aankopen ook aankoopondersteunend gedrag te belonen. Denk aan een nieuwsbrief inschrijving of achterlaten van een review. Een spaarprogramma is geschikt voor de consumenten en zakelijke markt. Met een B2B loyaliteitsprogramma kun je ook zakelijke klanten binden.

Overzichtelijke dashboards

Onze marketing dashboards geven inzicht in alle klantdata vanuit verschillende systemen. Onze marketing dashboards geven inzicht in alle klantdata vanuit verschillende systemen. Onze marketing dashboards geven inzicht in alle klantdata vanuit verschillende systemen. Onze marketing dashboards geven inzicht in alle klantdata vanuit verschillende systemen.

Comments are closed.