De verbindende factor

Wij bieden een unieke SaaS-oplossing aan voor diverse regelingen zoals o.a. mantelzorgwaardering, Participatieregeling minima en respijtzorg met diverse mogelijkheden en functionaliteiten zoals bijvoorbeeld; cadeaukaarten, spaarkaart met loyaliteitsprogramma voor bedrijven, sport- en cultuurpas voor overige instanties en gemeenten.

Wij verlenen ondersteuning van A tot Z aan verenigingen, ondernemers, gemeenten en non-profitorganisaties op het gebied van loyalty, sponsoring, marketing en communicatie.

Ontzorgen

Een enthousiast en gedreven team verzorgt de technische implementatie van de loyaltyprogramma’s, de marketing en communicatie en bouw en onderhoud van de websites. Het is daarbij het streven met onze producten en diensten onze klanten en partners zo veel mogelijk (administratief) werk uit handen te nemen.

Ook leggen wij de verbinding met lokale en landelijke partners en zorgen voor een resultaatgericht en meetbaar samenwerkingsverband tussen alle partijen. Deze vorm van dienstverlening passen wij toe bij gemeenten, ondernemers, stichtingen, studenten en goede doelen.