De verbindende factor

Wij bieden een unieke SaaS-oplossing aan voor o.a. ondernemers, winkeliersverenigingen, culturele organisaties, gemeente en non-profitorganisaties met diverse functionaliteiten en regelingen zoals o.a. spaarprogramma, beloningsprogramma, mantelzorgwaardering, Participatieregeling minima en respijtzorg. Denk bijvoorbeeld aan; cadeaukaarten, spaarkaarten met loyaliteitsprogramma voor bedrijven, citypas, mantelzorgpas, stadspas en een sport- en cultuurpas voor gemeenten en overige instanties. Onze fysieke loyalty passen zijn milieuvriendelijk en zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar plastic. Uiteraard leveren we ook digitale passen.

Wij verlenen ondersteuning van A tot Z aan o.a. ondernemers, gemeenten, culturele organisaties en non-profitorganisaties op het gebied van loyalty, strategische marketing en communicatie.

Ontzorgen

Een enthousiast en gedreven team verzorgt de technische implementatie van de loyaltyprogramma’s, de marketing en communicatie en bouw en onderhoud van de websites. Het is daarbij het streven met onze producten en diensten onze klanten en partners zo veel mogelijk (administratief) werk uit handen te nemen.

Ook leggen wij de verbinding met lokale en landelijke partners en zorgen voor een resultaatgericht en meetbaar samenwerkingsverband tussen alle partijen. Deze vorm van dienstverlening passen wij toe bij gemeenten, ondernemers, stichtingen, studenten en goede doelen.