Wie zijn wij

LOYALTY CONNECT is dienstverlener op het gebied van regelingen systemen, loyaliteitsprogramma’s, voucherwebshop, websites, marketing- en communicatie tools en betalingen. Sinds de oprichting in 2014, heeft Loyalty Connect zich ontwikkeld van een technologie leverancier tot een toonaangevende dienstverlener op deze gebieden. Hiervoor zet Loyalty Connect haar SaaS gebaseerde transactieplatform in, dat in eigen huis is ontwikkeld.

Tevens heeft Loyalty Connect een platform voor ondernemers en overheidsorganisaties. Wij creëeren en implementeert unieke loyalty- en marketingoplossingen voor gemeenten en ondernemers en voert uw loyalty- en marketingactiviteiten uit via online- en offline kanalen!

Ons doel is om bezoekers te verbinden aan de (lokale) bedrijven en ondernemers te adviseren, te ondersteunen en te ontzorgen op het gebied van loyaliteitsmarketing. Dit doen wij samen met onze partners en onderaannemer(s).

LOYALTY CONNECT  is gespecialiseerd in Loyaliteitmarketing- en communicatietools, in Marketing Data software- , spaarsystemen en regelingen systemen( Mantelzorg- en Participatie Minima) zowel voor Retail alsmede voor overheidsorganisaties en gemeenten. Ons doel is de wereld een klein beetje beter maken met slimme oplossingen. Zelf regelen, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en goed samenwerken staan daarbij voorop.

LOYALTY CONNECT is ter promotie en ondersteuning van lokale ondernemers en gemeenten. Door middel van loyaliteitsprogramma’s, instore marketing, events, kruisbestuiving en verkoop bevorderende activiteiten zoals o.a. de loyaltycard; stadspas, betaal- en spaarpas in combinatie met het unieke loyaliteitsysteem en een  local webshop helpt LOYALTY CONNECT de gemeente en ondernemers om te groeien.

Door bewoners en bezoekers te verbinden aan bedrijven in een stad, dorp, winkelcentrum of binnen een gemeente, stimuleren wij de economische groei. Het loyaliteitsprogramma dat LOYALTY CONNECT hiervoor ontwikkeld heeft draagt ertoe bij dat het winkelen, wonen en recreëren aantrekkelijk wordt c.q. blijft.
Het Loyaliteitsprogramma in combinatie met een loyaltycard, een loyaliteitssysteem gekoppeld aan een Marketing Data Portal kunnen wij zo uitrollen voor ieder gemeenten.

specialisaties:

  Software ontwikkeling

 Regelingen systemen

  CRM, sales en marketing

  Inrichten en oplevering projecten

  Project en data analyse

  Ontwerpen en bedrukken van plastic cards

  Helpdesk ondersteuning

  Organiseren van evenementen

  Media-inkoop

  PR ondersteuning en advies

  Maken van magazines en brochures

  Sales en relatiebeheer

  Social Media

  Concept ontwikkeling